3JS

Acoustic Christmas

Muziek/Concert

De kerstengel is gekomen

Bestel kaarten

De kerstshows van de 3JS zijn een begrip in Nederland. De kerst kan pas beginnen nadat u bij de Christmas-show van de 3JS bent geweest. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden én nu weten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan. Al zes jaar worden ze op het podium bijgestaan door pianist Nick Bult en basgitarist Wilbrand Meischke. Speciaal voor de 2020 editie gaat ook de Limburgse multi-instrumentalist Emil Szarcowicz mee op tournee.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: