100% Coco de musical (9+)

Morssinkhof Terra Theaterproducties

Jeugd/Familie, Jongeren, Musical/Show

Beleef de populaire boekenreeks 100% COCO van Niki Smit in het theater

Voorinschrijving

Voorinschrijving
Deze voorstelling gaat door als de theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen en de verkoop van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

100% Coco 
100% COCO, de populaire boekenreeks van Niki Smit, komt naar het theater met een eigen musical! Met Claudia Kanne uit SpangaS als Coco!

Coco is gek op mode en draagt haar compleet eigen stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als grijze muis door het leven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de Style Tiger. De vlogs worden een hit, zou ze dan toch een stijlicoon worden? En zou Bruno, de eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk zien staan?

Van de makers van Brugklas de Musical. Volg @cocodemusical op Instagram!

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 23,50
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 23,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Anne de Blok
Spel: Claudia Kanne, Jerre van Anholt en Suzanna Pleiter
Overig: Naar de boeken van Niki Smit, Daniël Cohen (script en liedteksten), Fons Merkies (muziek) en Chiara Re (choreografie)
Website: