Zin

Arjan Ederveen & Jack Wouterse

Toneel

Absurdistische en komische voorstelling van twee rasartiesten

Bestel kaarten

Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen u in het tragikomische Zin een bonte stoet aan personages voor. Zo zijn er twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en angst voor naderend medisch onheil. Want niemand levert vrijwillig zijn drol in bij de dokter. Daarnaast is er het verhaal van de populaire keukenromanschrijfster, haar nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven? De heren leven zich uit in hun komische en tragische talenten, gewoon omdat ze daar Zin in hebben.

De pers over vorige voorstelling Walden
'Arjan Ederveen en Jack Wouterse zijn knap op dreef als bejaarde broers, zonderlinge vlegels, waarvan één de dood in de ogen kijkt. Ederveen sart het publiek met hilarische dubbelzinnigheden maar schmiert niet. Wouterse is aandoenlijk in zijn breekbare lobbesmotoriek.' (de Volkskrant *****):

'Waar het echt om draait zijn de handvol heerlijk komische scènes, waarin beide mannen hun acteerkunst (Wouterse) en komisch talent (Ederveen) tonen.' (NRC Handelsblad)

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: GerardJan Rijnders
Spel: Arjan Ederveen en Jack Wouterse