Yentl en de Boer

Lacrimosa

Cabaret

De leukste liedjesmakers van Nederland tegelijkertijd in verwachting

Verplaatst

Yentl en de Boer in verwachting

Lieve theatervriend,

We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!  Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn. We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa wordt een jaar opgeschoven. We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer. Heeeel veel dank voor jullie begrip!

Liefs, Yentl en Christine

Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachting
Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Hun nieuwe voorstelling Lacrimosa wordt om die reden verplaatst naar het theaterseizoen 2020-2021. Wij hebben de bezoekers alvast geïnformeerd over het grote nieuws. In overleg met het impresariaat gaan wij op zoek naar een nieuwe datum. Eind augustus informeren wij u over de nieuwe datum. 

Lacrimosa
Nee, dat klinkt niet vrolijk: Lacrimosa. Het betekent zoiets als 'diepbedroefd'. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Dus brengen Yentl en de Boer in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 29,00
  • 1e rang - CJP € 27,00
  • 2e rang - Normaal € 28,00
  • 2e rang - CJP € 26,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Yentl Schieman en Christine de Boer
Website: