Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

Musical/Show

Dé feel-good musical over het eiland waar de zon altijd schijnt

Bestel kaarten

Na het film- en tv-succes is er nu eindelijk ook een feel-good musical over het eiland waar de zon altijd schijnt, verleidingen op de loer liggen en hormonen gierend in het rond stuiteren. Waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijtraken. Ibiza dus!

Het gezelschap rondom de verlopen popster Lex, zijn familie en een beroemde voetballer, allemaal worden ze hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, opduikende kansen, waanideeën en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft, nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. Verliefd op Ibiza  is een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Muziek na afloop 
Na de voorstelling nog even in de stemming blijven? Na afloop draaien wij muziek in de sfeer van de voorstelling zodat u nog even kunt nagenieten.

Matinee zondag 9 februari
Door een wijziging in de tournee is de matinee op zondag 9 februari komen te vervallen. 

Bestel ook het Proseccoarrangement
Maak van je bezoek een compleet middagje/avondje uit en bestel ook alvast het Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) met notenmix van Gotjé voor € 11,95 per persoon. Het arrangement is naar keuze te gebruiken voor aanvang, in de pauze of na afloop.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Proseccoarrangement alsnog bestellen?
Klik hier voor het arrangement op za 8 feb. Klik hier voor het arrangement op zo 9 feb.

In de pers
Bekijk hier een intervieuw met: Rick Engelkes, Joep Onderdelinden, Mylene D'Anjou en Samir Hassan. Beluister hier een nummer gezongen door Mylene D'Anjou en Samir Hassan.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info. 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 40,00
  • 1e rang - CJP € 38,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Joep Onderdelinden
Spel: Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Samir Hassan e.a.
Overig: Lucas de Waard (script), Rutger de Bekker (muziek)
Website: