Swingin' in New Orleans

The Legends ft. Michael Varekamp

Muziek/Concert

Terug naar de hoogtijdagen van de jazz

Bestel kaarten

In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz in New Orleans met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino zijn hoogtijdagen. In het diepe zuiden van de VS veranderden boerenschuren na zonsondergang in zwoele nachtclubs, waar blues en jazz de scepter zwaaiden tot het weer licht werd. The Legends, de band rondom trompettist en zanger Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen u in hun eigen sfeervolle plattelandsnachtclub.

Varekamps bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nummers als Mac the Knife, Petite Fleur en natuurlijk When the Saints Go Marching In krijgen gloedvolle vertolkingen. Swing mee met Swingin' in New Orleans.

Beluister hier het nieuwe album van The Legends 'Swingin' in New Orleans (u kunt dit beluisteren als u in bezit bent van een Spotify account).

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,50
  • 1e rang - CJP € 20,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Monique van Hinte
Spel: Michael Varekamp (trompet en zang), Wiboud Burkens (toetsen), Yoran Aarssen (tenorsaxofoon en klarinet), Harry Emmery (contrabas) en Erik Kooger (drums)
Website: