South African Road Trip - Good Hope

Swingende Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis

Muziek/Concert, Muziektheater

Pure en oprechte Zuid-Afrikaanse levenskunst

Bestel kaarten

Gelukkig hoeven we de winter niet door zonder South African Road Trip. Want de vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans van het bekende Khayelitsha Mambazo United Choir, meerdere Xhosa-zangeressen en Zuid-Afrikaanse muzikanten zijn oprecht hartverwarmend. De oogstrelende kostuums en het prachtige videodecor, met mini-documentaires over het dagelijkse leven van de koorleden, maken het plaatje compleet.

Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen over hun leven in de township, een leven dat zo anders lijkt, maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met het onze. Geboorte, liefde en dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet en hoop: we voelen het allemaal. Good Hope is anderhalf uur pure en oprechte Zuid-Afrikaanse levenskunst. 

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een (gratis) inleiding. De inleiding wordt gegeven door regisseur Albert Klein Kranenburg. Hij zal vertellen over het project South African Road Trip; en de bijzondere weg naar de totstandkoming deze nieuwe voorstelling. Hij is als regisseur al jaren zeer betrokken bij SART en is al meerdere malen in Zuid Afrika geweest om onder andere audities af te nemen en te repeteren. Dankzij een gift van €50.000,- heeft de cast al een maand in Zuid Afrika kunnen repeteren en hun familie voor het eerst kunnen laten zien wat zij hier in Nederland doen. Ieder cast-lid heeft zijn eigen persoonlijke verhaal en daarom zal Albert iedere inleiding vergezeld worden door iemand van de cast. Uiteraard is men vrij om vragen te stellen.
U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer.


Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 35,00
  • 1e rang - CJP € 33,00
  • 2e rang - Normaal € 34,00
  • 2e rang - CJP € 32,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Albert Klein Kranenburg
Spel: Veertien Zuid-Afrikaanse muzikanten, zangers en zangeressen waaronder het Khayelitsha United Mambazo Choir
Overig: Jeroen Sleyfer (muzikale supervisie)