Sesamstraat Live! (2+)

Jeugd/Familie

De bekendste straat van Nederland wordt 50 jaar

Bestel kaarten

Je kunt weer naar het theater met de kids!
We hebben er alles gedaan om je bezoek weer veilig en prettig te maken, dus we kijken enorm uit naar je komst. Misschien goed om vast te weten: entreebewijzen kunnen alleen van tevoren online worden gekocht. Omdat kinderen t/m 12 jaar nu ook in het theater geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden, vragen wij je om de kinderkaarten te boeken op de ticketsoort 'kinderen'. Zo kunnen we meer mensen blij maken. Lees je onze huisregels even door voordat je reserveert en langskomt?

Sesamstraat Live! (2+)
Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed! 
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo'n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter! 

We wensen je een fijne voorstelling! 

Prijzen

  • Zaal ongeplaceerd - Normaal € 19,50
  • Zaal ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 19,50
  • Balkon ongeplaceerd - Normaal € 19,50
  • Balkon ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Janouk Kelderman, Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie
Website:
Duur: Circa 60 minuten geen pauze