Scapino Ballet Rotterdam

Holland & Le Chat Noir

Dans/Ballet

Sfeervol tweeluik van de grote choreograaf Ed Wubbe

Bestel kaarten

Twee topstukken van een van de succesvolste choreografen in één voorstelling: Holland en Le Chat Noir  van Ed Wubbe. In dit tweeluik wordt u met bruisende en theatrale dans meegenomen naar de Gouden Eeuw en de Parijse revue. Alleen al het toneelbeeld van Holland is adembenemend, met een oer-Hollandse wolkenlucht in de stijl van Van Ruysdael. Ook Le Chat Noir  is onmiskenbaar Wubbe: theatraal en vol energie. Met opzwepende operettemuziek, can can en ontroerende solo's op muziek van Brel en Piaf, waant u zich in het Parijse theatercafé rond 1900.

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 30,50
  • 1e rang - CJP € 28,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel:
Overig: Muziek Holland: Kimmo Pohjonen, Eric Echampard en Fabian Smit (harmonium, live uitgevoerd). Muziek Le Chat Noir: Jacques Brel, Edith Piaf en Jacques Offenbach
Website: