Scapino Ballet Rotterdam

Holland & Le Chat Noir

Dans/Ballet

Sfeervol tweeluik van de grote choreograaf Ed Wubbe

Bestel kaarten

Twee topstukken van een van de succesvolste choreografen in één voorstelling: Holland en Le Chat Noir  van Ed Wubbe. In dit tweeluik wordt u met bruisende en theatrale dans meegenomen naar de Gouden Eeuw en de Parijse revue. Alleen al het toneelbeeld van Holland is adembenemend, met een oer-Hollandse wolkenlucht in de stijl van Van Ruysdael. Ook Le Chat Noir  is onmiskenbaar Wubbe: theatraal en vol energie. Met opzwepende operettemuziek, can can en ontroerende solo's op muziek van Brel en Piaf, waant u zich in het Parijse theatercafé rond 1900.

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

We Are Public
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de We Are Public-selectie. Ook lid van We Are Public? Reserveer dan nu via We Are Public je kaarten. Meer info? Klik hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 30,50
  • 1e rang - CJP € 28,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel:
Overig: Muziek Holland: Kimmo Pohjonen, Eric Echampard en Fabian Smit (harmonium, live uitgevoerd). Muziek Le Chat Noir: Jacques Brel, Edith Piaf en Jacques Offenbach
Website: