Roodkapje (6+)

Langhout Theaterproducties

Jeugd/Familie

Het ware verhaal van Roodkapje

Bestel kaarten

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De wolf is aardig en gek op breien. Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En de drie biggetjes? En met Roodkapje?

De wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde, daar te laat aankwam en oma te laat haar koekjes kreeg. Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft! Langhout brengt het bekende sprookje als vrolijke voorstelling met leuke liedjes en humor voor jong en oud.

In de kerstvakantie.

Ben je Amstelveenpashouder? Dan kun je voor slechts 4 euro naar deze voorstelling, klik hier voor meer info.

Bestel ook het Pannenkoekenfestijn                
Wat is er nu leuker dan voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken eten. In ons Theatercafé kun je vanaf één uur voor aanvang heerlijk pannenkoeken komen eten en ze versieren met wat je maar wilt! Wij hangen de slingers op en de kleurpotloden liggen klaar.
Je kunt het Pannenkoekenfestijn (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris) tegelijk met je kaartje voor de voorstelling bestellen.

Drukte op de afrit en in de parkeergarages
In verband met de feestdagen én de Wintervillage op het Stadsplein (van 7 dec t/m 5 jan) kan het drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u rekening met eventuele drukte zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer. Lees hier de routebeschrijving en informatie over de parkeergarages rond de schouwburg. 

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Pannenkoekenfestijn alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Benno Hoogveld
Spel: Nino Ruiter, Kylian de Rooij, Annebeth Moolenburgh, Marieke Goemans en Hans Langhout
Overig: Okke C. Emmens (tekst), Jasper Westerhof (muziek)
Website: