Rock me baby

Feikes Huis/Servaes Nelissen

Muziektheater

Tragikomische rockumentary met livemuziek, vloeistofprojecties en poppenspel

Geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd of wordt verplaatst    i.v.m. de nieuwe overheidsmaatregel betreffende het Coronavirus. Bekijk hier het nieuwsbericht voor de meest actuele informatie. 

Rock me baby is verplaatst van de Grote naar de Kleine Zaal.
Bezoekers die in het bezit zijn van entreebewijzen voor de Grote Zaal zijn geïnformeerd en hebben per mail nieuwe entreebewijzen ontvangen. De aanvangstijd blijft 20.00 uur.

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun Back and Forward Tour sluit de groep zich op in de studio, maar al snel stapelen oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken zich op...

Hoe goed zijn de oude nummers nog? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Een crisis hangt in de lucht. Dus wordt Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Maar als de mannen met maskers op moeten spelen, neemt de weerstand tegen Janice aardig toe.

Rock me baby is een tragikomische rockumentary met livemuziek, vloeistofprojecties en poppenspel. Koren op de molen van acteurs Servaes Nelissen en René van 't Hof bij wie humor en tragiek lepeltje-lepeltje liggen. En met Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren erbij zit het muzikaal natuurlijk ook geramd.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 26,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Marijn van der Jagt
Spel: René van 't Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam
Overig: Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren (muziek) Servaes Nelissen (Teksten en vormgeving)
Website: