Recirquel Company Budapest

My Land

Dans/Ballet, Circus

Acrobatisch danstheater, dé hit van het Fringe Festival Edinburgh 2018

Geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd of wordt verplaatst i.v.m. de nieuwe overheidsmaatregel betreffende het Coronavirus. Bekijk hier het nieuwsbericht voor de meest actuele informatie. 

Over Recirquel
My Land van Recirquel Company Budapest was met 28 uitverkochte voorstellingen dé hit van het Fringe Festival 2018 in Edinburgh. De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, illusie en fysieke inspanning maakt deze voorstelling tot een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus. 

Met de nieuwe productie My Land brengt het gezelschap, onder leiding van Bence Vagi opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land. De artiesten bewegen over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tartaarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is in het land. 

De internationale pers schreef:
'Cast of extraordinarily high technical caliber' 'Beautiful and inventive scenography.' (Fest Magazine*****)

'A breathtakingly beautiful, acrobatically stunning show.' (Edinburgh Reporter*****)

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 30,00
  • 2e rang - Normaal € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Overig: Bence Vagi (artistieke leiding)
Website:
Duur: Circa 60 minuten geen pauze

Recensies

  • Theaterkrant

    'Technisch mooie touren op muziek. (...) Wanneer iets tot dans wordt bestempeld wekt dat de verwachting dat in die onderlinge verhouding iets zal verschuiven, dat de dansende lichamen... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Theaterkrant

    'Technisch mooie touren op muziek. (...) Wanneer iets tot dans wordt bestempeld wekt dat de verwachting dat in die onderlinge verhouding iets zal verschuiven, dat de dansende lichamen zullen laten zien wat de mentale, emotionele of fysieke effecten zijn van de interactie met de andere lichamen. Dat het andere lichaam een mens is en geen attribuut. Van die erkenning is hier geen sprake. Vergeet daarom die genre-aanduiding, in het hedendaagse circus dat in Nederland te zien is zijn er acts die theatraler en dansanter zijn. Deze troupe pakt de kijker voornamelijk in met goed uitgevoerde circusacts in een theatrale setting.'