QUEEN the Music

The Show Must Go On!

Muziek/Concert

Een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd

Bestel kaarten

Een show met de grootste hits van één van de grootste bands ooit met vier ijzersterke vocalisten en Charly Luske en Linda Kinsbergen als speciale gasten.

Afgelopen seizoen was Charly Luske veelvuldig in de theaters te zien in The Story of George Michael, maar ook de indrukwekkende songs van Freddy Mercury en zijn band schuwt hij niet.

In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een tienkoppige band, met vier (!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie! QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten. Een speciale gastrol is ook weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90, is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden! In QUEEN the Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don't Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody! QUEEN The Music brengt je een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!

Muziek na afloop
Na de voorstelling nog even in de stemming blijven? Na afloop draaien wij muziek in de sfeer van de voorstelling zodat u nog even kunt nagenieten.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het  Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 32,00
  • 1e rang - CJP € 30,00
  • 2e rang - Normaal € 31,00
  • 2e rang - CJP € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Cindy Oudshoorn, Timothy Drake, Michelle Splietslhof, Kristian Salisbury en special guests Charly Luske en Linda Kinsbergen
Website:

Recensies

  • Dagblad van het Noorden ★★★★

    'Queen - the Music een sterke avond muzikaal theater waarin alle componenten programmatisch prima zijn vervlochten. Het is geen documentaire, maar een verzameling nummers die inzicht bieden in de dynamiek... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Dagblad van het Noorden ★★★★

    'Queen - the Music een sterke avond muzikaal theater waarin alle componenten programmatisch prima zijn vervlochten. Het is geen documentaire, maar een verzameling nummers die inzicht bieden in de dynamiek en de passie die het origineel kenmerken. (...) De kracht van deze show is dat er eigenheid en beleid aan kleeft. (...) Tegen de achtergrond van een functionele videowall gooit een ensemble van tien m/v zich erin. Doordacht geregisseerd in de constructie van de hoogtepunten, in afwisseling met beschouwende nummers. (...) Typerend voor de kwaliteit is dat de intieme ballads in vocaal treffende harmonieën verstild hun bestemming bereiken. (...) De zaal reageerde als een kolkend stadion.'