Patty Brard

Uit de oude doos

Musical/Show

One-woman-powershow met verhalen van en uit de oude doos

Geannuleerd

Vanwege een overvolle agenda heeft Patty Brard haar volledige theatertournee geannuleerd. Bezoekers hebben bericht ontvangen over de annulering. 

Wat hebben we ons de afgelopen jaren massaal om Patty Brard vermaakt, aan haar geërgerd, met haar mee gevoeld en ons om haar verwonderd. Wat je ook van haar vindt, de tv-spelletjeskoningin staat nog volop in het leven. Haar geheim? De oude doos lacht zich overal doorheen.

In maart 2020 wordt ze 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dat niet alleen aan de keukentafel, maar ook in het theater wil vieren. Haar verjaardag is de perfecte aanleiding voor een one-woman-powershow, waarin ze de hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar met u deelt. Het belooft een feestje te worden zoals we van Patty gewend zijn: met bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol. 

Bestel ook het Proseccoarrangement
Maak van je bezoek een compleet avondje uit en bestel ook alvast het Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) met notenmix van Gotjé voor € 11,95 per persoon. Het arrangement is naar keuze te gebruiken voor aanvang, in de pauze of na afloop.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Proseccoarrangement alsnog bestellen? Klik dan hier. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Ruben van der Meer
Overig: Wilko Terwijn (tekst)
Website: