Nederlands Dans Theater 2

Sierra Oscar Foxtrot Tango

Dans/Ballet

NDT viert zestigste verjaardag met vier contrasterende choreografieën

Bestel kaarten

In Sierra Oscar Foxtrot Tango daagt een verrassende mix van vier contrasterende choreografische stemmen de jonge dansers van Nederland Dans Theater 2 uit.

Medhi Walerski danste meer dan tien jaar bij zowel NDT 2 als NDT 1, voordat hij zich volledig toelegde op choreograferen. Na het succes van zijn laatste creatie voor NDT 1, Soon  uit 2017, creëert Walerski opnieuw een werk voor het tweede gezelschap. Deze wereldpremière wordt vergezeld door het eigenzinnige, wereldwijd veelgeprezen Wir sagen uns Dunkles (2017) van associate choreographer Marco Goecke, gezet op muziek van Schubert, Schnittke en Placebo.

Terug op het NDT-podium: Sara, dat het innovatieve choreografenduo Sharon Eyal en Gai Behar in 2013 maakte. Ze werken met NDT 2 aan een vernieuwde versie van dit mysterieuze werk. Van Yoann Bourgeois ten slotte wordt een nieuwe bewerking van Fugue / Table uit 2010 gedanst, waarin de Franse choreograaf onmerkbaar navigeert tussen natuurkunde en poëzie, dans en acrobatiek.

Wilt u graag een gratis NDT seizoenskalender 2019-2020 ontvangen en op de hoogte blijven van het NDT? Klik dan hier

Extra editie Dans Magazine: jubileumspecial Nederlands Dans Theater
In seizoen 2019-2020 viert NDT zijn zestigste verjaardag! Ter gelegenheid van het zestigjarige jubileum van NDT komt Dans Magazine met een extra editie, volledig gewijd aan het gerenommeerde dansgezelschap. Vraag uw exemplaar (t.w.v. € 6,00) nu gratis aan via: www.ndt.nl/dansmagazine

Meer NDT 2
NDT 2 is uitgegroeid tot een volledig op zichzelf staand gezelschap. Standalone viert makers die zich verhouden tot deze onafhankelijkheid. Te zien op vr 13 mrt. 

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Bestel ook het Proseccoarrangement
Maak van je bezoek een compleet avondje uit en bestel ook alvast het Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) met notenmix van Gotjé voor € 11,95 per persoon. Het arrangement is naar keuze te gebruiken voor aanvang, in de pauze of na afloop.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Proseccoarrangement alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 32,00
  • 1e rang - CJP € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: