Musical4daagse (6 t/m 12 jr.)

Word een musicalster in 4 dagen!

Jeugd/Familie

Musicalles in de herfstvakantie

Musical4daagse.nl

Voor de eerste keer komt de Musical4daagse ook naar Schouwburg Amstelveen! De Musical4daagse geeft kinderen van 6 t/m 12 jaar de kans om in de herfstvakantie musicalles te volgen. Vier dagen lang zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor publiek.

De Musical4daagse is van maandag 21 tot en met donderdag 24 oktober. Samenwerken, zelfvertrouwen en discipline zijn belangrijk, maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen. Ervaring is dan ook niet vereist.

De Drie Biggen
De eindvoorstelling is geïnspireerd op de musical De drie Biggen. Iedereen krijgt een eigen stukje tekst en een solo. De rest van de musical bestaat uit groepsnummers met een choreografie.

Extra Musical4daagse voorjaarsvakantie
De Musical4daagse in de herfstvakantie is helaas vol, je kunt je nog wel aanmelden voor de extra Musical4daagse in de voorjaarsvakantie van ma 17 t/m do 20 feb. Dus heb je een passie voor zingen, dansen en acteren en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Schrijf je dan in via www.musical4daagse.nl. Kosten € 137,95. In de voorjaarsvakantie zul je een bewerking van De Kleine Zeemeermin instuderen. Klink hier voor meer informatie. 

Bekijk ook eens

Cast & info

Website: