Mike Boddé, Sterre Konijn en Merel Vercammen

Nachtlicht

Muziek/Concert

Van Debussy tot improvisatie, van Bach tot Nina Simone

Bestel kaarten

Beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en nachtmerries. Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt. Luister naar nachtmuziek in het schemerduister, nachtelijke jazz, nachtelijke improvisaties en natuurlijk 'nocturnes': de nachtmuziek uit de klassieke wereld. En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden; een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van hetnachtlicht.

De voorstelling Nachtlicht gaat over het moment waarop je niet helemaal wakker bent, als je bijna in slaapt valt of droomt, als je onderbewustzijn spreekt. Op dat moment ontstaan de meest creatieve ideeën en neem je de beste beslissingen (het Nobelprijs onderzoek van Daniel Kahneman en zijn populaire boek Thinking Fast, Thinking Slow gaan hierover).

Mike, Sterre en Merel zijn zo gefascineerd door deze ongrijpbare toestand dat ze de handen ineen slaan voor dit concert over de staat tussen wakker en slaap. Zij geven het ongrijpbare vorm en brengen een theaterconcert dat net zo divers is als een droom: van mysterie tot nachtmerrie, van Debussy tot improvisatie, van Bach tot Nina Simone, met teksten van dichters als Ingrid Jonker over de nacht, slaap, droom en het onderbewustzijn. 

NB Wegens gezondheidsredenen van Kim Hoorweg is de invulling van deze avond afwijkend van hetgeen vermeld staat in onze seizoensbrochure.

Op de hoogte blijven over deze voorstelling? Geef hier je  interesse aan via het Facebook Evenement.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,00
  • 1e rang - CJP € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Mike Boddé (piano en tekst), Sterre (zang en tekst) en Merel Vercammen, (viool en tekst)
Website: