Mijn moeder is een diva (8+)

De Toneelmakerij

Jeugd/Familie, Jongeren

Niet zo beroemde kinderen met een heel beroemde moeder

Bestel kaarten

Viktor en Valencia lijken helemaal niet op elkaar, maar hun moeder heeft gezegd dat ze een tweeling zijn. Dus het is waar. Moeder is modeontwerpster, draagt de meest flamboyante creaties, is een echte diva en heeft altijd gelijk. Ze heeft de hele wereld over gereisd en is overal aanbeden en geroemd, zegt ze zelf.

Maar de laatste jaren ligt ze boven in haar slaapkamer te roken met de gordijnen dicht. Viktor en Valencia hoeven niet naar school want ze weten alles al. Bijvoorbeeld dat aardige mensen geld van je willen, dat verliefdheid niet bijzonder is en dat champagne essentieel is voor een goed ontbijt. 

Voor Mijn moeder is een diva slaan Paul Knieriem (regie), Wart Kamps en Ellen Parren (tekst) de handen ineen. Het is voor het eerst dat Kamps en Parren een jeugdvoorstelling maken, een wens die zij al lange tijd hebben.

Quotes van de makers
Ellen Parren: 'Kinderen groeien op met het idee dat hun ouders de slimste mensen ter wereld zijn en altijd alles weten. Hun wijsheden en levenslessen kunnen helpen, maar ook in de weg zitten. Ik denk dat het voor kinderen een mooi inzicht kan zijn dat niet alles wat je ouders zeggen per se een waarheid is.'

Wart Kamps: 'Ik weet nog als kleine jongen dat als ik naar het theater ging ik altijd het meest kon genieten van karakters die lekker tegen autoriteit aanschopten. Dat gaf me een gevoel van vrijheid.'

Ben je Amstelveenpashouder? Dan kun je voor slechts 4 euro naar deze voorstelling, klik hier voor meer info.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 17,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Paul Knieriem
Spel: Wart Kamps en Ellen Parren
Overig: Ellen Parren (tekst)
Website: