Marc de Hond

Voortschrijdend inzicht

Cabaret

Interviewspecial met Eva Jinek

Geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd of wordt verplaatst  i.v.m. de nieuwe overheidsmaatregel betreffende het Coronavirus. Bekijk hier het nieuwsbericht voor de meest actuele informatie.

Presentator en theatermaker Marc de Hond heeft zijn theatervoorstelling Voortschrijdend Inzicht omgedoopt tot een bijzonder theaterkunstproject. Een grootse interviewmarathon voor zijn kinderen. Per voorstelling zal hij worden geïnterviewd door bijzondere interviewers over de verschillende fases en gebeurtenissen uit zijn leven. Bij Schouwburg Amstelveen zal hij door niemand minder dan Eva Jinek worden geïnterviewd.
 
Bij De Hond werd dit jaar blaaskanker geconstateerd. Hij onderging chemotherapie en liet zijn blaas verwijderen. De Hond: Inmiddels gaat het beter met mij, maar ieder kwartaal, wanneer ik gecontroleerd word, hangt het zwaard van Damocles boven mijn hoofd: is alles nog steeds rustig en zal ik mijn zoon James en dochter Livia zien opgroeien? Mijn vorm van blaaskanker heeft helaas slechte overlevingskansen, slechts 35% van de patiënten is na vijf jaar nog in leven.'
'Uiteraard wil ik heel erg oud worden, maar mocht mijn ziekte dat in de weg staan, wil ik dat Livia en James, als ze daar ooit behoefte aan hebben, alles over mij te weten kunnen komen. Daarom heb ik de beste en leukste interviewers van Nederland benaderd om mij stevig aan de tand te voelen in het theater. Alle 29 voorstellingen worden gefilmd zodat mijn kinderen mij later kunnen bingewatchen.'
De voorstelling begint met een conference over het afgelopen jaar, daarna volgt een gesprek met Eva Jinek waarin een specifieke fase of gebeurtenis uit zijn leven centraal staat. De Hond wordt gedurende de voorstelling verrast door familieleden, vrienden en collega's. De winst van deze productie wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 20,00
  • 1e rang - CJP € 18,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: