Lebbis

De Ervaring - De Bovengrens II

Cabaret

Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen

Bestel kaarten

Volgens mij is het 'iets meemaken'. Dat er iets gebeurt. En dan maar kijken hoe je erop reageert. En het toppunt van iets meemaken is 'een ervaring'. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal wat je leest.
Ervaringen zijn scheerlijnen van je geest. Mooi gezegd he! Net als bij een De Waard tent. Hoe meer scheerlijnen hoe strakker hij staat. En hoe steviger hoe mooier. Nou. Dat doet een ervaring. In De Bovengrens deel 1heeft Lebbis gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig. 

In De Bovengrens deel 1 heb ik gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig. In De Ervaring ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen. Nou, als je dit allemaal gelooft ga je een topavond tegemoet! Tot snel!

De pers over zijn vorige voorstelling De Bovengrens (deel I):
'Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden.' (de Volkskrant ****) 
'Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.' (NRC ****)
'Lebbis is het stemmetje in je hoofd: 'Eigenlijk kan dit niet'. (Parool)

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info. 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 23,00
  • 2e rang - Normaal € 22,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: