Jevgeni Onjegin (Tsjaikovski) - pocketopera

Nederlandse Reisopera

Opera/Operette

Tsjaikovski’s opera in een intieme pocketversie van 80 minuten

Bestel kaarten

In deze pocketversie is de essentie van Tsjaikovski's opera Jevgeni Onjegin teruggebracht tot een intieme, meeslepende voorstelling van tachtig minuten. Regisseur Kai Anne Schuhmacher legt de beslissende momenten in de levens van Tatjana en Olga onder een vergrootglas en laat zien hoe een enkele jeugdige beslissing dramatische gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. Wat blijft, is een ontroerend psychologisch drama vol emotionele conflicten met lyrische, hartstochtelijke muziek. De bekendste aria is de Briefscène, waarin Tatjana een wanhopige liefdesbrief schrijft aan Onjegin.

In deze productie staat het lot van Tatjana centraal, die terugblikt op haar leven. Zij heeft niemand meer, alleen haar zuster Olga, die ooit Tatjana's vrolijke tegenpool was, maar nu een verbitterde en gebroken vrouw is. Tatjana daarentegen kijkt met rust en aanvaarding terug naar elk van de deuren die zich voor haar hebben geopend. 

Russisch gezongen, Nederlandse boventiteling.

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 35,00
  • 1e rang - CJP € 17,50
  • 1e rang - Amstelveenpas € 17,50
  • 1e rang - Leden Ondernemersver. A'veen € 17,50
  • 1e rang - Student € 17,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Kai Anne Schuhmacher
Spel: Annelies Lamm, Anna Emelianova, Leonie van Rheden, Ingrid van Ree, Vincenzo Neri, Yaroslav Abaimov en Rafał Pawnuk
Overig: Pjotr Tsjaikovski (muziek en libretto) Konstantin Sjilovski (libretto, gebaseerd op roman in verzen van Alexander Poesjkin) en Lee Reynolds (muzikale leiding)
Website: