ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

Dans/Ballet, Toneel

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde

Bestel kaarten

All over - Acts of Love is provided with English surtitles. Find out how to obtain tickets

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In All Over - Acts of Love komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines. 

In All Over - Acts of Love geven dansers en spelers zich over aan de bewegingen van de liefde. Er vindt een ontmoeting plaats tussen twee vreemden die elkaar al jaren lijken te kennen. Ze worden verliefd in een grote stad, tegen de achtergrond van een wereld die verwoest dreigt te raken. Hoe gaan we om met liefde in een wereld die steeds duidelijker aangeeft dat het zo niet langer gaat?

Hannah van Wieringen schrijft dialogen waarin wordt afgetast, gedacht en gevoeld. Emio Greco en Pieter C. Scholten creëren een choreografie. Regisseur Marcus Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen. Beiden gaan ver in hun drift tot totale overgave.

Voor Azzini komt deze staat van liefde het dichtste bij. Liefde als iets dat je doet, een serie handelingen. Het vraagt om een bereidheid, een beschikbaarheid die niets te maken heeft met ideeën of vaste structuren. Liefhebben is een aaneenschakeling van momenten van overgave. En hoewel een moment per definitie van voorbijgaande aard is, maakt dat de liefde niet minder waard. 

Greco en Scholten zijn choreografen met een groot gevoel voor theatraliteit. Azzini is een regisseur met een bijzondere interesse in de lichamelijkheid van spel. In hun werk zoeken ze allen naar de betekenis van het lichaam in deze tijd. Het motief Lichaam in Opstand van ICK Amsterdam en Hoe nu mens te zijn? van Toneelgroep Oostpool vinden elkaar in deze bijzondere samenwerking.

We Are Public
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de We Are Public-selectie. Ook lid van We Are Public? Reserveer dan nu via We Are Public je kaarten. Meer info? Klik hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Marcus Azzini
Spel: Ludwig Bindervoet en Kendrick Etmon (spel). Beatrice Cardone, Denis Bruno, Arad Inbar, Edward Lloyd, Isaiah Wilsson, Siva Canbazoğlu e.a. (dans)
Overig: Hannah van Wieringen (tekst)
Website:
Duur: Circa 105 minuten geen pauze