Het grote kleurenballet (4+)

Theaterstraat / Meboer & Bakker

Jeugd/Familie, Festival

Feest van kleurexplosies, vormen en dansende kunstwerken

Bestel kaarten

Kleurrijk Familiefestival (2+)
In Kleurrijk maken kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en zij naar hartenlust kunnen ontdekken, spelen en bouwen. Het Kleurrijk Familiefestival is een feestelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas. Een kaartje voor een voorstelling geeft toegang tot het Festival.

In de theaterzalen zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel uitmaken van de ontdekkingsreis: Geel (2+) en Het grote kleurenballet (4+).

Het Grote Kleurenballet (4+)
Welkom bij Het Grote Kleurenballet, een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken. Een grote gele bal met benen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig, maar ook groot en onhandig. Het zorgt voor hilarische en slapstickachtige momenten. Uiteindelijk worden alle strakke passen losgelaten en ontstaat een prachtig bewegend kunstwerk.

Max. 250 personen per voorstelling.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Anne van Dorp
Spel: Rianne Meboer, Suzanne Bakker en Tjebbe Roelofs (spel), Jolle Roelofs (muziek) en Calle de Hoog en Daphne Karstens (vormgeving)
Website: