Hendrik Groen - Zolang er leven is

Beau Schneider, Rufus Hegeman e.a.

Toneel

De knuffelbejaarde van Nederland terug met nagelnieuwe komedie

Bestel kaarten

Hendrik Groen, de knuffelbejaarde van Nederland, keert terug in het theater met een nieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis weer tal van belevenissen. Er is zang en muziek en er wordt allesbehalve achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, 'in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit'. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: 'Pogingen iets van het leven te maken' was avond na avond uitverkocht.  

De pers over Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken:
'Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden.' (Trouw****) 
'Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.' (Theaterkrant***)
'Een mooie mix van luim en ernst, ontroering en ontspanning.' (Noordhollands Dagblad)

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 35,00
  • 1e rang - CJP € 33,00
  • 2e rang - Normaal € 34,00
  • 2e rang - CJP € 32,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Gijs de Lange
Spel: Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma/Anne-Marie Jung
Overig: Léon van der Sanden (bewerking)
Website: