Hans & Grietje (3+)

Het Kleine Theater

Jeugd/Familie

Sprookje met een eigen vrolijke draai

Bestel kaarten

Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos. Hans heeft een boek bij zich dat hij heeft gevonden in vaders kast met de titel: Hans en Grietje. Grietje mag het niet lezen van Hans, maar ze doet het stiekem toch!

Als ze leest dat ze de volgende dag naar een heks gaan, verandert ze het verhaal. Ze vindt heksen namelijk maar niks, met zo'n enge kromme neus enzo. Ze pakt een potlood en maakt van de heks een grappige heks.. met dikke billen, die van feestjes houdt. En ze gaat zelf niet mee! Hans snapt niks meer van het verhaal en staat er helemaal alleen voor.

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

Ben je Amstelveenpashouder? Dan kun je voor slechts 4 euro naar deze voorstelling, klik hier voor meer info.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Anke Engels
Spel: Bengt Kropmans en Vimala Nijenhuis
Overig: Mariette Ciggaar (illustratie)
Website: