Geel (2+)

Mime Wave & 2-ater Producties

Jeugd/Familie, Festival

Een magische wereld waarin alles geel is

Bestel kaarten

Kleurrijk Familiefestival (2+)
In Kleurrijk maken kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en zij naar hartenlust kunnen ontdekken, spelen en bouwen. Het Kleurrijk Familiefestival is een feestelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas. Een kaartje voor een voorstelling geeft toegang tot het Festival.

In de theaterzalen zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel uitmaken van de ontdekkingsreis: Geel (2+) en Het grote kleurenballet (4+).

Geel (2+)
In Geel wordt het publiek meegenomen in een wereld waar alles, maar dan ook echt alles, je raadt het al, geel is. De kleur van de zon, de kleur van blijdschap. Zelfs de bezoekertjes en hun ouders zitten op gele kussentjes. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko in deze wereld allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Die genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Hee, dat is niet hun kleur. Dat kennen ze niet. In de strijd van geel tegen blauw gebeurt er iets onverwachts. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Anastasiia Liubchenko
Spel: Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku en Thijs Felperlaan
Overig: Dorien Folkers (dramaturgie)
Website: