Fred van Leer

Leer van Fred Live

Musical/Show

Hilarische avond over de do’s and dont’s qua kleding

Nog even geduld

KAARTVERKOOP FRED VAN LEER TIJDENS DE VOORVERKOOP VAN 11 T/M 31 MEI

Als eerste op de hoogte van de start verkoop?
Schrijf je in voor onze Theater Nieuwsbrief of geef je interesse aan via het Facebook Evenement dan houden we je op de hoogte van de start kaartverkoop voor Fred van Leer!

'Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is'. De bekendste stylist van de Nederlandse tv komt naar Amstelveen! Met zijn eigen theatershow Leer van Fred Live wil hij al zijn kennis overdragen aan vrouwen. Een hilarische avond voor vriendinnen, moeders en zussen die de do's en dont's qua willen weten op het gebied van kleding.  Natuurlijk voorziet de bekende stylist je ook van handige tips en tricks. Je kunt je eigen verhaal kwijt want Fred luistert en adviseert. 

Fred van Leer was jarenlang coach van Hollands Next Top Model en kleedt presentatrices en artiesten. Hij heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP,Fred's Important People en In bed met Fred. Daarnaast maakt hij hilarische filmpjes op Instagram waar hij momenteel 488 duizend volgers heeft en ruim 297 duizend volgers op Facebook. Ook heeft hij een boek uitgebracht, met de titel Leer van Fred.

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 30,00
  • 2e rang - Volwassene € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Fred van Leer
Website: