Enkele reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort

Toneel

Topacteurs in intrigerende thrillerkomedie

Bestel kaarten

Liefhebbers van Britse detectives en Nederlandse toneelcoryfeeën: opgelet. U wordt op uw wenken bediend door thrillerkomedie Enkele Reis, met een door de wol geverfde cast met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort. In het intrigerende stuk over het in-eigen-hand-houden-van-je-leven is geschreven door Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim  en zijn eigen Thrillertheater.

Een thrillerschrijfster en haar zus op leeftijd willen koste wat het kost aftakeling en een mogelijke opname in een tehuis voorkomen. Ze betrekken een sinistere heer bij hun plannen en zetten een reeks vreemde gebeurtenissen in gang, waarbij niets is wat het lijkt en iedereen een dubbele agenda blijkt te hebben. Zoals het goede detectives, thrillers en komedies betaamt, leidt dit tot het spannend einde met een verrassende ontknoping.

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 32,00
  • 1e rang - CJP € 30,00
  • 2e rang - Normaal € 31,00
  • 2e rang - CJP € 29,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Bruun Kuijt
Spel: Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort en Florence Vos Weeda
Overig: Lex Passchier (tekst)
Website: