Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra

Casablanca

Muziek/Concert

Français met een vleugje Arabique

Laatste kaarten

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, niet uitblijven. Dus gaat ze met The Magpie Orchestra en route, van Parijs naar Casablanca.

Français met een vleugje Arabique
De exotische, spannende ontmoetingen die onderweg plaatsvinden, leveren de mooiste Franse liederen op. Met haar achtkoppige superband brengt de topentertainer een muzikale ode aan chansonniers van de vorige eeuw. Casablanca wordt een mix van culturen, met muziek van onder meer Charles Aznavour, Françoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz en Josephine Baker.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 32,00
  • 2e rang - Normaal € 31,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Ruut Weissman (regie-adviezen)
Spel: Ellen ten Damme, The Magpie Orchestra: Thijs Cuppen (piano), Guus Bakker (bas), Arthur Lijten (drums), Matthias Konrad (trombone), Marieke de Bruijn (viool), Ben Mathot (viool), Mark Mulder (altviool) en Jos Teeken (cello).
Website:
Duur: Circa 95 minuten geen pauze

Recensies

  • Algemeen Dagblad ★★★★

    'Wat is ze afschuwelijk veelzijdig. (...) In tien minuten tijd is Ellen ten Damme een buikdanseres op Arabische klanken, krioelt ze als de zwoelste Madonna ooit over het podium, blaast ze de... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Algemeen Dagblad ★★★★

    'Wat is ze afschuwelijk veelzijdig. (...) In tien minuten tijd is Ellen ten Damme een buikdanseres op Arabische klanken, krioelt ze als de zwoelste Madonna ooit over het podium, blaast ze de schouwburg omver met een korte vertolking van de Duitse glamrock van Rammstein en zingt ze, breekbaar als Charles Aznavour in diens beste jaren, het prachtige Hier Encore. (...) Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen.'