Een halfje purper - Frans Mulder en Diederick Ensink

Brieven aan mijn hond

Cabaret

Beeldschone liedjes uit de schatkist van Frans Mulder

Bestel kaarten

Purper-voorman Frans Mulder en zijn jonge Purper-collega en multi-instrumentalist Diederick Ensink noemen zich Een halfje Purper. Frans heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven. Maar waar is al dat materiaal gebleven, vroeg Diederick zich af. 'Op lp's, cd's, dvd's en YouTube, maar ook in schoenendozen op zolder en in de krochten van mijn laptop', antwoordde Frans.

'Mag ik daar eens rondkijken?', informeerde Diederick. 'Be my guest', antwoordde Frans. Diederick vond een schat aan beeldschone en geestige liedjes en conferences, die Frans schreef voor onder anderen Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal. Ingrediënten in overvloed voor een avond topamusement. Maar eerst moet Frans nog even met zijn hond overleggen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info. 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,00
  • 1e rang - CJP € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website:

Recensies

  • Theaterkrant

    'Hij zingt nu en dan een hilarische messcherpe bewerking van een bestaand lied, zolas 'Mad about the boy'. (...) Hoeveel worden kan een mens op sirtaki? Hij spuugt ze allemaal uit, met zichtbaar en vilein... Lees verder

Recensies

sluiten
  • Theaterkrant

    'Hij zingt nu en dan een hilarische messcherpe bewerking van een bestaand lied, zolas
    'Mad about the boy'. (...) Hoeveel worden kan een mens op sirtaki? Hij spuugt ze allemaal uit, met zichtbaar en vilein plezier. (...) En hoe klungelig ze in deze 'voorzingvoorstelling door al dat gehannes met die map en dat microfoonstatief soms ook worden ingezet, ze staan overeind, nemen ons mee, ontroeren en troosten'.