Doe mij een liedje speciaal (6+)

Hippe Gasten

Jeugd/Familie, Muziek/Concert

Een kijkje in de keuken van vijf stoere liedjesmakers

Verplaatst


Lieve Hippe Gasten fans en bezoekers,

We hadden ontzettend veel zin om onze theatershow 'Doe mij een liedje speciaal' voor jullie te spelen maar we moeten deze helaas verplaatsen omdat we de kans krijgen om een tour te doen door China vanaf eind december. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 11 oktober 2020 en alsnog voor jullie de show te spelen, gaan we daarna gezellig samen op de foto!

Tot snel, Jon, Daan, Richard, Björn en Thijs - Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal
Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het pakt je beet en vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Het enige dat je nog wilt is meezingen en dansen. Hoe werkt zoiets? Wat is een liedje en wat doet het precies?

Een snackbar met liedjes
In de spiksplinternieuwe theatershow Doe mij een liedje speciaal worden liedjes besteld bij een snackbar. De vijf stoere mannen van Hippe Gasten geven je een kijkje in de keuken en laten je zien hoe je een liedje vakkundig bereid. Voor sommige kinderen wordt zelfs speciaal een liedje op maat gemaakt. Geen flauw, poezelig deuntje, maar een song overgoten met een lekker rocksausje en geserveerd met een paar onvergetelijke muzikale stunts.


Drukte op de afrit en in de parkeergarages
In verband met de feestdagen én de Wintervillage op het Stadsplein (van 7 dec t/m 5 jan) kan het drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u rekening met eventuele drukte zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer. Lees hier de routebeschrijving en informatie over de parkeergarages rond de schouwburg.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 17,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: