De wolf en de 7 geitjes (3+)

Gijs van Rhijn, Japke Hartog en Ronald Jonker

Jeugd/Familie

Sprookje van de gebroeders Grimm in swingend nieuw jasje

Bestel kaarten

Na het succes van Peter en De Wolf buigt dit te gekke gezelschap zich nu over een andere wolf. Gijs en zijn muziekvrienden Japke en Ronald steken het sprookje De wolf en de zeven geitjes van de gebroeders Grimm in een swingend nieuw jasje. In de vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek van onder andere Beethoven en Debussy hand in hand met door het trio geschreven kinderliedjes.

Het sprookje gaat over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar als moeder het huis verlaat, ziet de wolf zijn kans…

Over de makers
Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden. Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren. Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant. Hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Bestel ook het Pannenkoekenfestijn                
Wat is er nu leuker dan voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken eten. In ons Theatercafé kun je vanaf één uur voor aanvang heerlijk pannenkoeken komen eten en ze versieren met wat je maar wilt! Wij hangen de slingers op en de kleurpotloden liggen klaar.
Je kunt het Pannenkoekenfestijn (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris) tegelijk met je kaartje voor de voorstelling bestellen. 

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Pannenkoekenfestijn alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 15,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Gijs van Rhijn (spel) Japke Hartog (piano) en Ronald Jonker (bas)