DE VERLEIDERS FEMALE

Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier e.a.

Toneel

Volgens het beproefde Verleiders-concept: het woord is aan de vrouwen

Bestel kaarten

DE VERLEIDERS maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Maar dat gaat veranderen. Want hier zijn DE VERLEIDERS FEMALE: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal.

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo komen allemaal aan bod. Dit alles volgens het bekende en beproefde VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf. De actrices kruisen de degens en bewijzen dat de man niet langer de norm is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd. Een voorstelling met kloten.

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. De indleiding wordt gegeven door regisseur Tom de Ket. Hij zal vertellen over de totstandkoming van het stuk, zijn keuzes als regisseur en de thematiek van de voorstelling. Uiteraard is men vrij om vragen te stellen.
U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer.

Bestel ook het Proseccoarrangement
Maak van je bezoek een compleet avondje uit en bestel ook alvast het Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) met notenmix van Gotjé voor € 11,95 per persoon. Het arrangement is naar keuze te gebruiken voor aanvang, in de pauze of na afloop.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Proseccoarrangement alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 35,00
  • 2e rang - Normaal € 34,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Tom de Ket
Spel: Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva-Marie de Waal en Gusta Geleijnse
Website:
Duur: Circa 105 minuten geen pauze