De Parelvissers (Bizet)

Staatsopera van Tatarstan

Opera/Operette

Exotisch meesterwerk van Bizet

Bestel kaarten

Het geliefde operagezelschap uit Tatarstan komt met een nieuwe enscenering van de klassieker De Parelvissers. Het exotische meesterwerk speelt zich af in het achtiende-eeuwse Ceylon, maar Bizet roept met zijn prachtige melodieën eerder een droomwereld op, waar (maagdelijke) priesteressen toezicht houden en (menselijke) passies schokgolven veroorzaken. De vrienden Zurga en Nadir vinden elkaar na jaren terug. De hernieuwde vriendschap komt onder druk te staan als ze verliefd worden op dezelfde vrouw.

Voor het grote publiek is De Parelvissers vooral bekend vanwege het prachtige duet Au fond du temple saint, maar ook de aria van Nadir in de eerste acte, Je crois entendre encore, is een publiekslieveling. Geniet van topsolisten, het grote orkest én de prachtige decors en kostuums die van dit Oosterse sprookje een onvergetelijke operabelevenis maken.

Frans gezongen, Nederlandse boventiteling.

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt u extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.\

Bestel ook het Proseccoarrangement
Maak van je bezoek een compleet avondje uit en bestel ook alvast het Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) met notenmix van Gotjé voor € 11,95 per persoon. Het arrangement is naar keuze te gebruiken voor aanvang, in de pauze of na afloop.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Proseccoarrangement alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 47,00
  • 2e rang - Normaal € 46,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website:

Recensies

  • Dagblad van het Noorden

    'Een ideale Leïla … met allure en raffinement, vocaal beheerst, verfijnd en stilistisch helemaal juist.'

Recensies

sluiten
  • Dagblad van het Noorden

    'Een ideale Leïla … met allure en raffinement, vocaal beheerst, verfijnd en stilistisch helemaal juist.'