De Kift

BAL

Muziek/Concert

Allereerste theatertour van de veelkoppige, poëtische fanfare-punkband

Bestel kaarten

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Al meer dan dertig jaar speelt dit bonte gezelschap een megamooie mix van magnetiserende muziek, een gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. De Nederlandstalige liedteksten zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

BAL is het elfde studioalbum van de groep en de aanleiding tot de allereerste (!) theatertournee van De Kift. Trommelend en tetterend, schitterend en schetterend gaat de groep de tand des tijds verwoed te lijf met een rijk arsenaal aan instrumenten. 'BAL' stampt, knarst, zweet, weent en schatert. Komt dat horen, komt dat zien! 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 25,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Ferry Heijne (zang, trompet, gitaar, bastuba, bariton, trombone), Wim ter Weele (drums, zang), Mathijs Houwink (basgitaar), Pim Heijne (gitaar), Frank van den Bos (keyboard, accordeon, zang, autoharp), Lot Vandekeybus (bastuba, trombone, zang), Saskia Meijs (altviool), Eilidh Martin (cello), Roos Janssens (baritonsax), Marco Heijne (zang, steeldrum, drums), Patrick Votrian (bastuba, trombone, bariton) en Han Hulscher (trompet)
Website: