De Formule 1 Show

Olav Mol en Jack Plooij

Theatercollege, Cabaret

Interessante feiten, anekdotes en geheimen van coureurs

Geannuleerd

Helaas is deze voorstelling geannuleerd of wordt verplaatst    i.v.m. de nieuwe overheidsmaatregel betreffende het Coronavirus. Bekijk hier het nieuwsbericht voor de meest actuele informatie. 

Formule 1 is op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. De belangstelling is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. 
Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 27,00
  • 2e rang - Normaal € 26,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Olav Mol & Jack Plooij
Website:
Duur: Circa 130 minuten incl. pauze