De Droomlozen

Ulrike Quade Company, Strijbos & Van Rijswijk

Toneel

Een auditieve trip naar een wereld zonder slaap

Bestel kaarten

Het beeldende theater van Ulrike Quade Company en de soundscapes van componistenduo Strijbos & Van Rijswijk komen samen in een toekomstscenario waarin slaap niet meer bestaat. Een tech-gigant heeft antislaaptechnologie ontwikkeld en daarmee het lot van de mensen bepaald. Iedereen kan altijd wakker blijven, zonder ooit moe te worden. Er wordt tijd gewonnen en dromen is verleden tijd. Toch leeft er in de krochten van de samenleving een man die nog wel slaapt en droomt. De voormalige nietsnut is ineens de sjamaan van de nieuwe tijd. Hij blijkt onweerstaanbaar voor kunstenaars, schrijvers en muzikanten, want hij kan ze vertellen wat ze zouden dromen, als ze nog zouden slapen. De man wordt een visionair voor de doorwaakte samenleving en daarmee een bedreiging voor het systeem.

De Droomlozen  is een beeldende en auditieve trip waarin de grens tussen wat je hoort, ziet en denkt steeds onduidelijker en onheilspellender wordt. 

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Tijdens deze inleiding vertelt schrijver en dramaturg van het stuk Thomas Lamers meer over het onstaansproces en over de vraag of we nu eigenlijk een utopie of een dystopie tonen in de voorstelling.  
U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Theatercafé.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,00
  • 1e rang - CJP € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Ulrike Quade
Spel: Markoesa Hamer, Christiaan Koetsier en Syoma Ekhart (spel), Arthur Eaton en Thomas Lamers (tekst)
Overig: Strijbos & Van Rijswijk (muzikaal concept en compositie), Pluck Venema (poppenbouw en ontwerp)
Website:
Website: