Daniël Lohues

Theatervoorstelling 2020

Muziek/Concert

Drentse troubadour terug in de theaters

Vervallen

Helaas is deze voorstelling komen te vervallen. De gehele geplande theatertournee van Daniël Lohues is i.v.m. gezondheidsredenen geannuleerd. Bezoekers zijn per mail geïnformeerd over het terugstorten van het betaalde bedrag voor hun entreebewijzen. 

Dertien jaar geleden ging Daniël Lohues voor het eerst het theater in. Sindsdien zit hij in een strak ritme, dat vorig jaar even onderbroken werd toen hij de concertzalen indook voor een dampende rock-'n-rolltournee. In 2020 pakt de Drent de draad weer op en komt hij naar het theater met eigengemaakte liederen en waargebeurde verhalen. Nieuwe, speciaal voor deze show geschreven songs en parels uit zijn indrukwekkende oeuvre, waarbij hij zichzelf begeleidt op de vleugel of andere akoestische instrumenten. Over thuiskomen, weggaan, liefde en het tegenovergestelde daarvan. Over het weer, religie en over stilte. En dat alles op zijn geheel eigen manier.

Daniël Lohues werd onderscheiden met onder meer een Zilveren Harp, Edison, de Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ereburger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album Moi.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het  Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,75

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: