Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt

Stukjes

Muziek/Concert, Muziektheater

Persoonlijke anekdotes van twee door de wol geverfde theaterdieren

Bestel kaarten

Twee door de wol geverfde theaterdieren, zangeres en actrice Frédérique Spigt en gitariste Corrie van Binsbergen, slaan de handen ineen met de twee jonge muzikale honden Mark Nieuwenhuis en Tijmen Veelenturf.

Stukjes wordt een caleidoscopische voorstelling vol verhalen, poëzie, filmpjes, filosofische beschouwingen over de zin en onzin van het bestaan, persoonlijke anekdotes plus hier en daar een lied, gezet op veelkleurige muziek. Een heerlijke avond om uit de beslommeringen van alledag te stappen, om erna gelouterd en gelaafd de wereld door een andere bril te zien.

Misantroop
Multitalent Spigt bracht tevens haar eerste dichtbundel Misantroop uit, met prachtige tekeningen van eigen hand. Diverse gedichten afkomstig uit deze nieuwe bundel zijn in de verhaallijn van Stukjes verwerkt.

In de pers
In de pers verschenen verschillende interviews die wat meer achtergrond geven over Frédérique en Corrie en de voorstelling:

  • Lees hier een interview met Corrie van Binsbergen in Tubantia over Stukjes en haar samenwerking met Frédérique.
  • Corrie en Frédérique waren te gast in het Radio 5 programma Volgspot om over de voorstelling te vertellen. Klik hier om het te beluisteren.
  • Lees hier een interview met Frédérique in het AD over haar dichtbundel en de voorstelling.

Publieksreacties
'Ontroerende momenten afgewisseld met humor, intiem en puur. Een absolute aanrader.'

'Bedankt voor de geweldig mooie voorstelling! We horen alleen maar liefdevolle reacties. Een geweldige avond. Liefs het hele team van Walhalla.' (Theater Walhalla Rotterdam)

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement  voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 23,00
  • 1e rang - CJP € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Frederique Spigt (teksten, zang, glasschilderingen), Corrie van Binsbergen (gitaar, composities), Mark Nieuwenhuis (trompet, beats, elektronica) en Tijmen Veelenturf (viool, toetsen)
Website:
Website:
Duur: Circa 90 minuten geen pauze