Company (Stephen Sondheim)

PIT Producties

Musical/Show

Topcast met o.a. Paul Groot speelt bekroonde Broadway-hit van Sondheim

Geannuleerd

De geplande tournee van de musical Company is om productionele redenen geannuleerd. Wij hebben de bezoekers geïnformeerd over de annulering. 

Een topcast en live-orkest brengen de veelbekroonde Broadwayhit Company  van Stephen Sondheim (bekend van West Side Story). De iconische Broadway-hit uit 1970, midlife-musical en relatiekomedie ineen, ontving maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony's. 

Op zijn verjaardagsfeest lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol. Mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert - Bobby voor vrienden - nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen en staan vol in het leven. Maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ís de Robert op die selfies eigenlijk? Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

Castwijziging: de cast van Company is gewijzigd, bij Cast & info op deze pagina ziet u de juiste namen van de cast. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 42,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Gerardjan Rijnders
Spel: Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman.
Overig: Jeremy Baker (vertaling & dramaturgie)
Website: