Cocktails

Vincent Croiset, Matteo van der Grijn, Tijn Docter, Xander van Vledder en David Lucieer

Toneel

Tragikomische cocktail van emoties, pijnlijke onthullingen en veerkracht

Bestel kaarten

In het spannende en humoristische Cocktails (van de makers van Wijn) zien we vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, Mojito of Margarita in de hand. Weldra krijgen ze echter door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd. Eentje die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun relatie ernstig op de proef wordt gesteld. Hun geslaagde levens komen ineens in een ander licht te staan.

Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En wat doe je met het gevoel van mogelijke schuld aan wat er gebeurd is? Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn  over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen. 'Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt', (Telegraaf**** over Wijn).

Inleiding 
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een (gratis) inleiding. Deze inleiding wordt verzorgd door Vincent Croiset, één van de acteurs in Cocktails. Hij gaat in op de ontstaansgeschiedenis van Cocktails; wat inspireerde schrijver Philip Walkate? En welke thema's staan centraal in het stuk? Daarnaast komen de visie van de regisseur en het verloop van het repetitieproces aan bod. 
U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 32,00
  • 1e rang - CJP € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Victor van Swaay
Spel: Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder
Overig: Philip Walkate (tekst)
Website: