Cinderella (5+)

De Stilte

Jeugd/Familie, Dans/Ballet

Verrassende bewerking van het wereldberoemde sprookje

Bestel kaarten

Cinderella is een verrassende en originele bewerking van het wereldberoemde sprookje van Charles Perrault, dat wij beter kennen als Assepoester. John Gevaert maakte een vierhandige pianoversie van Prokofjevs Cinderella Suite, die live wordt uitgevoerd door Pianoduo Mephisto.

Al dansend ontspint zich een spel tussen regisseur en uitvoerenden. Als een enthousiaste, van zichzelf overtuigde voorstellingsmaker vertelt een actrice wat er gebeuren moet: 'Verplaats de piano! Pak de glazen muiltjes!' Fragmenten worden herhaald en de regisseur gaat steeds meer twijfelen over de afloop. Ze is het verhaal vergeten. Wie komt haar helpen?

De Stilte
De Stilte is een bijzonder jeugddansgezelschappen en maakt voor­stel­lingen vol humor, gekke vondsten en vreemde personages. Ze laten kinderen kennis maken met dans en bieden ruimte voor de fantatsie van de toeschouwers. 

Bestel ook het Pannenkoekenfestijn                
Wat is er nu leuker dan voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken eten. In ons Theatercafé kun je vanaf één uur voor aanvang heerlijk pannenkoeken komen eten en ze versieren met wat je maar wilt! Wij hangen de slingers op en de kleurpotloden liggen klaar.
Je kunt het Pannenkoekenfestijn (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris) tegelijk met je kaartje voor de voorstelling bestellen. 

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Pannenkoekenfestijn alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 18,00
  • 2e rang - Normaal € 17,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Jack Timmermans (choreografie)
Spel: Elena Peeters en een danseres
Overig: Prokofjev (compositie), John Gevaert (muziekbewerking) en Pianoduo Mephisto (muziekuitvoering)
Website: