Cinderella (5+)

De Stilte

Jeugd/Familie, Dans/Ballet

Verrassende bewerking van het wereldberoemde sprookje

Bestel kaarten

Cinderella is het wereldberoemde sprookje van Assepoester en wie kent dat nou niet? In deze bijzondere bewerking volg je een regisseur die niet veel van het sprookje begrepen heeft. Twee dansers moeten alle rollen uitvoeren: vader, Cinderella, stiefzusters, stiefmoeder, de goede fee, de prins. Om de voorstelling goed te laten verlopen, besluit ze zelf de stiefmoeder en de goede fee te spelen.

Ze zorgt ook voor alle spullen. Een schoentje, kist, kleding, een bezem, schoorsteen, koets en een klok komen bekend voor. Maar wat moet je met pompoenen, muizen en ratten in een theater? De regisseur heeft veel om over na te denken. Eigenlijk kent ze het verhaal niet, help jij haar op weg?

Cinderella is een verrassende en originele bewerking van het wereldberoemde sprookje van Charles Perrault, dat wij beter kennen als Assepoester. John Gevaert maakte een vierhandige pianoversie van Prokofjevs Cinderella Suite, die live wordt uitgevoerd door Pianoduo Mephisto.

De Stilte
De Stilte is een bijzonder jeugddansgezelschappen en maakt voor­stel­lingen vol humor, gekke vondsten en vreemde personages. Ze laten kinderen kennis maken met dans en bieden ruimte voor de fantatsie van de toeschouwers. 

Bestel ook het Pannenkoekenfestijn                
Wat is er nu leuker dan voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken eten. In ons Theatercafé kun je vanaf één uur voor aanvang heerlijk pannenkoeken komen eten en ze versieren met wat je maar wilt! Wij hangen de slingers op en de kleurpotloden liggen klaar.
Je kunt het Pannenkoekenfestijn (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris) tegelijk met je kaartje voor de voorstelling bestellen. 

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je het Pannenkoekenfestijn alsnog bestellen? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 18,00
  • 2e rang - Normaal € 17,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Jack Timmermans (choreografie)
Spel: Elena Peeters, Wika Czakon (dans) en Christopher Havner (dans), Pianoduo Mephisto: John Gevaert en Katrijn Simoens (muziek)
Overig: S. Prokofjeff – Cinderella suite (in bewerking voor 4 handen op piano, door John Gevaert)
Website: