Christine van Stralen, de musical

De Gemeenschap

Toneel, Musical/Show

Ontluisterende blik op onze openbaarheidscultuur

Bestel kaarten

Ooit was ze een one-hit-only zangeres en straalde haar ster in lichtgewicht dramaseries. Nu heeft ze een hese doorrookte stem en zit ze thuis, met haar twee honden. Christine van Stralen: wie kent haar nog?

Drie mannen willen alles weten van deze grote, blonde vrouw. Talkshow of therapeutische sessie,  verhoor of vriendschappelijk contact - wat het ook is, deze drie zijn pas tevreden wanneer de  vrouw met wie ze in gesprek zijn gegaan als een uitgeperste citroen in de hoek ligt, klaar om  voorgoed te worden vergeten. Ze heeft alles gezegd en alles is vervlogen. Haar ondervragers  kunnen tevreden zijn.

Christine van Stralen, de musical  is een confronterend estafette-interview, waarin zowel feit en fictie als reflectie en emotie voortdurend door elkaar lopen. In onze openbaarheidscultuur praten we zonder terughoudendheid over alles wat we vinden en voelen. We zijn ons daarbij voortdurend bewust van het zelfbeeld dat we de wereld in sturen. We construeren een beeld van onszelf en van ons leven - en dat beeld houden we voor de werkelijkheid. Het masker is ons gezicht.

Een dramatisch groepsportret:  grappig en pijnlijk, herkenbaar en ontluisterend.

Drukte op de afrit en in de parkeergarages
In verband met de feestdagen én de Wintervillage op het Stadsplein (van 7 dec t/m 5 jan) kan het drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u rekening met eventuele drukte zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer. Lees hier de routebeschrijving en informatie over de parkeergarages rond de schouwburg.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 20,00
  • 1e rang - CJP € 18,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Roy Peters
Spel: Christine van Stralen, Anil Jagdewsing, Kevin Klein en Floyd Koster
Overig: Rob de Graaf (tekst), Rutger de Bekker (muziek)
Website: