Arnout Van den Bossche

Burn-out voor beginners

Cabaret

Het beste medicijn tegen een burn-out

Bestel kaarten

Vlaming Arnout Van den Bossche heeft het gemaakt in het leven, waarin hij opklom van ingenieur tot Senior Executive Comedian. Voor Burn-out voor Beginners put hij uit de tijd die hij in een onuitspreekbare functie doorbracht in een anoniem groot betonnen gebouw. Gespreksstof te over: de absurditeit van ellenlange mailconversaties met de collega naast je, procedures als een printer de geest geeft, haantjesgedrag van de managers.

Arnout zag hoe werknemers knettergek werden door kleinigheden. Hij geeft geniale tips om deze geestestoestand te omzeilen en vormt zo het beste medicijn tegen een burn-out.

Het verhaal achter de show
Door het vele toeren voor zijn vorige show De Relatiefluisteraar  stond Arnout zelf aan de rand van een burn-out. Wat hij jarenlang rondom hem op kantoor had zien gebeuren, overkwam hem nu zélf. Hij wilde volledig stoppen met comedy. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema's werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn dal. En toen is er iets constructief uit gekomen: theatershow Burn-out voor Beginners.

Burn-Out voor Beginners is een succesverhaal geworden: na drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland zal hij in 2020 zelfs optreden in de Lotto Arena. De filmpjes uit de show leiden een eigen leven online met soms meer dan 1,7 miljoen kijkers op Youtube, Facebook en LinkedIn samen. Ondertussen maakt hij al twee jaar een wekelijkse cartoon voor de gratis krant Metro (België) en kwam het boek Burn-Out voor Beginners uit bij Uitgeverij Lannoo, met meer anekdotes, schema's en cartoons geplukt uit Arnouts ervaringen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info. 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 19,00
  • 1e rang - CJP € 17,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Arnout Van den Bossche
Website: