Youp van 't Hek

Met de kennis van nu

Cabaret

Met de kennis van nu praat Youp iets liever krom dan recht

v.a. 8 sep 10.00

Je hoort het ze al zeggen, de alom gebezigde term Met de kennis van nu. Vooral blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Je zult Youp er nooit op betrappen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denk je zelf?

Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om jou en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. En boordevol grappen natuurlijk.

Onlline Kaartverkoop & reminder per mail
De kaartverkoop voor Youp van 't Hek start zaterdag 8 september om 10.00 uur online en loopt via GUTS*

Laat het ons hier weten als u vóór 8 september eenmalig per e-mail een reminder met de directe bestellink wilt ontvangen van de start verkoop. De link naar de kaartverkoop via GUTS vindt u t.z.t. ook hier. Max 4 kaarten per bestelling.

*Wat is GUTS?
Lees hier meer over GUTS en enige belangrijke informatie over hoe u uw kaarten kunt kopen.

Kaartverkoop via de kassa
Op de Open Dag van zaterdag 8 september worden een beperkt aantal hard copy kaarten om 13.00 uur ook via de kassa van de schouwburg verkocht op vertoon van uw ID. De hoofdbesteller moet op de avond van de voorstelling zijn ID kunnen tonen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn - en dus de kaarten op een andere naam willen zetten - vragen wij u uiterlijk een week voor de voorstelling samen met de nieuwe hoofdbesteller langs te komen bij de kassa. Telefonisch of via het bestelformulier worden er geen kaarten verkocht voor deze voorstelling.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via het Facebook Evenement op de hoogte.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 31,00
  • 2e rang - Volwassene € 30,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Spel: Youp van ’t Hek
Overig: Rens van der Zalm (muziek), Ton Scherpenzeel (compositie)
Website: