Youp van 't Hek

Met de kennis van nu

Cabaret

Met de kennis van nu praat Youp iets liever krom dan recht

v.a. 8 sep 10.00

Je hoort het ze al zeggen, de alom gebezigde term Met de kennis van nu. Vooral blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Je zult Youp er nooit op betrappen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denk je zelf?

Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om jou en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. En boordevol grappen natuurlijk.

Kaartverkoop via GUTS
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire voorstellingen en concerten, is in de theater- en muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Youp van 't Hek de kaarten voor zijn voorstelling online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om kaarten tegen hogere prijzen door te verkopen. Om kaarten via GUTS te kunnen kopen dient u wel in het bezit van een mobiele telefoon te zijn.

Wanneer u kaarten koopt, krijgt u eerst alleen een bevestiging van uw bestelling zonder plaatsbewijzen en vlak voor de voorstelling ontvangt u op uw smarphone uw toegangsbewijs mét rij- en stoelnummers. Klik hier voor een aantal vaak gestelde vragen over GUTS.

De kaartverkoop voor Youp van 't Hek start zaterdag 8 september om 10.00 uur online. Max 4 kaarten per bestelling. De link naar de kaartverkoop via GUTS vindt u t.z.t. hier. Ook voor Brigitte Kaandorp start de kaartverkoop op zaterdag 8 september om 10.00 uur via GUTS.

Kaartverkoop via de kassa met ID
Op de Open Dag van zaterdag 8 september worden een beperkt aantal hard copy kaarten om 13.00 uur ook via de kassa van de schouwburg verkocht op vertoon van uw ID. De hoofdbesteller moet op de avond van de voorstelling zijn ID kunnen tonen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn - en dus de kaarten op een andere naam willen zetten - vragen wij u uiterlijk een week voor de voorstelling samen met de nieuwe hoofdbesteller langs te komen bij de kassa. Telefonisch of via het bestelformulier worden er geen kaarten verkocht voor deze voorstelling.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 31,00
  • 2e rang - Volwassene € 30,00

Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Cast & info

Spel: Youp van ’t Hek
Overig: Rens van der Zalm (muziek), Ton Scherpenzeel (compositie)
Website: