What a Wonderful Christmas

The Legends ft. Michael Varekamp

Muziek/Concert

'Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong' NRC ★★★★

Bestel kaarten

Louis Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald; allemaal maakten ze iconische kerstplaten met prachtige songs waarin jazz, blues en gospel op weergaloze wijze samenkomen. Deze ouderwetse feelgoodmuziek inspireerde The Legends onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een kerstprogramma te maken in de geest van Louis Armstrong. Stap in Santa's arrenslee en reis door Winter Wonderland, waar je op een Silent Night bij een knisperend haardvuur geniet van hartverwarmende, gloednieuwe vertolkingen van Rudolph the Red-nosed Reindeer, Let it Snow en al die andere prachtige kerstsongs. Speciale gast is zangeres Esther Hart. 

Castwijziging
Zangeres Esther Hart vervangt zangeres Sarah Fairfield als speciale gast. Hart brak landelijk door toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival en schitterde recentelijk in de theaterproductie Stars for Planet Earth.

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer.

Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 25,00
  • 1e rang - CJP € 23,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Monique van Hinte
Spel: Michael Varekamp (trompet, zang, verteller), Esther Hart (zang, verteller), Wiboud Burkens (toetsen), Harry Emmery (contrabas) en Erik Kooger (drums)
Website: