Vivaldi - Dangerous Liaisons

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging

Opera/Operette

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging brengen vocaal vuurwerk

Bestel kaarten

Een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi. Vivaldi's meest opwindende aria's komen samen op een nieuw libretto. Ze vertellen een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een fatale liefdesgeschiedenis. Een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. OPERA2DAY paste dit procedé eerder succesvol toe in de tot 'Opera van het jaar' verkozen La troupe d'Orphée.

Italiaans gezongen, Nederlandse en Engelse boventiteling.

Meedoen met deze productie?
Altijd al eens deel wil uitmaken van een productie als deze? Dat kan! En wel op twee manieren:

  • OPERA2DAY biedt bij iedere voorstelling aan 25 enthousiaste amateuracteurs de mogelijkheid om te figureren. Als figurant heeft u de rol van bediende aan het hof van de hoofdpersonages. Lees  hier alle informatie. Familie en vrienden van figuranten hebben de mogelijkheid om met 20%-korting entreebewijzen te bestellen.
  • Voor bovenbouw scholieren Havo/Vwo is het mogelijk om een deel van het decor te maken en en de voorstelling te bezoeken. Lees hier alle informatie.

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. Tijdens deze inleiding op de voorstelling maakt u nader kennis met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van het stuk of de werkwijze van de regisseur. Deze salon wordt verzorgd door Philip Ruitenberg van Opera2Day. De Salon vindt plaats in de bovenfoyer of het Theatercafé en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 36,00
  • 1e rang - CJP € 34,00
  • 2e rang - Volwassene € 35,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Serge van Veggel
Spel: Candida Guida (Merteuil), Barbara Kozelj (Tourvel), Stefanie True (Volange) e.a.
Overig: Antonio Vivaldi en Vanni Moretto (muziek), Hernán Schvartzman (muzikale leiding)
Website: