Van der Vlugt & Co

Vasalis - altijd vandaag

Toneel, Muziektheater

Concertvertelling vol zielenroerende poëzie

Bestel kaarten

Na de concertvertellingen De Drievingerige Luiaard en Met Andere Oogen legt Van der Vlugt & Co zich dit seizoen toe op het verwezenlijken van een droom van Nettie Blanken. Ooit werd zij verliefd op het werk van Vasalis, een van de belangrijkste dichteressen van ons land en winnares van onder meer de Constantijn Huygensprijs 1974 en de P.C. Hooftprijs 1982. Margaretha Droogleever Fortuyn-Leenmans (1909-1998) - Kiekie voor familie en vrienden en Vasalis voor de buitenwereld - is zonder twijfel een van de geliefdste Nederlandse dichteressen ooit. Als psychiater, maar vooral als mens, kende zij onze zielenroerselen als de beste en haar poëzie leent zich bij uitstek om op muziek gezet te worden.

Janine Brogt, bekend van haar inventieve boekbewerkingen als Liefde Levenslang en Twee  Vrouwen, schreef het script. Rasacteurs Bram van der Vlugt en Nettie Blanken zorgen voor het theatrale vuurwerk, begeleid door Floris van der Vlugt - zoon van - met zelf gecomponeerde muziek.

Shared Dining
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining (€ 27,50 per persoon). 
Het is helaas niet meer mogelijk om voor deze Shared Dining te reserveren. 

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang verlenen wij helaas geen toegang meer.


Enthousiast over deze voorstelling? Blijf op de hoogte en deel 't met je vrienden via het Facebook Evenement!

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassene € 23,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Gerardjan Rijnders
Spel: Bram van der Vlugt, Nettie Blanken en Floris van der Vlugt.
Website:
Duur: Circa 90 minuten geen pauze